Bedrijfsinformatie

Hoofdkantoor Landgraaf, Nederland

Evacuatieoplossingen

Sinds 1987 biedt Escape Mobility Company (voorheen van Leeuwen Companies) als evacuatiespecialist in Europa oplossingen voor het evacueren van personen uit gebouwen.
Door de verdere ontwikkeling van evacuatiestoelen werd in 2006 de Escape-Chair® en later de Escape-Carry Chair® (evacuatie- en draagstoel) geïntroduceerd. Deze worden nu in verschillende uitvoeringen geleverd. Daarna volgden de Escape-Mattress®, het Evacuatiedoek en in 2012 de Escape-Mattress® Healthcare. Deze zijn o.a. geschikt voor de gezondheidszorg.

Alle producten die onder de merknaam Escape Mobility Company vallen worden uitsluitend geproduceerd in Europese landen waarvan hoofdzakelijk in Nederland en Duitsland. Dit gegeven staat garant voor een degelijke kwaliteit en is van Europees economisch belang.

Training

De investering in het juiste evacuatiehulpmiddel is de eerste stap. Het is van belang dat alle betrokkenen door middel van training optimaal gebruik kunnen maken van de aanwezige evacuatiehulpmiddelen. Escape Mobility Company verzorgt al sinds 1987 trainingen die uitgevoerd worden door onze deskundige trainers.
 

Onderhoud

Het is van belang om uw evacuatiehulpmiddelen jaarlijks te laten controleren. Onze deskundige specialisten zijn u graag van dienst om op locatie onderhoud en eventueel noodzakelijke reparaties te verrichten.

Safety en Mobility

Behalve evacuatieoplossingen biedt Escape Mobility Company producten aan op het gebied van Safety (EHBO- en BHV-artikelen) en Mobility (hulpmiddelen voor transport van personen en goederen over trappen). Neem contact op voor meer informatie.


A-label quality

De producten die wij produceren zijn grondig getest om te waarborgen dat deze voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Escape Mobility Company voert daarom op al haar eigen producten een 'A-label quality' logo.

 

Escape Mobility Nederland

 • Bezoekadres:

  Bocholtzerweg 14 C | Simpelveld
  T: +31 (0)45 5727031
  E: ga naar contactformulier

 • Postadres:
  Postbus 21136 | 6369 ZJ Simpelveld 

  Follow us on Twitter   Like us on Facebook   Repin us on Pinterest   Watch us on Youtube   Follow us on Linked-in
 • Bel mij terug...
Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zsm terug.

Naam *:
Telefoon *:
E-mailadres:
Verzenden
Kies uw taal /
Choisissez votre langue